snel, betrouwbaar, betaalbaar...
Efpe Webdesign is gevestigd in Eerbeek op de Veluwe, gespecialiseerd in het maken van professionele websites voor bedrijven en instellingen tegen hele scherpe tarieven.

Ook het onderhoud van uw site is bij ons in goede handen.
U moet dan denken aan het up to date houden van de informatie op uw site, het aanmelden bij relevante zoekmachines en linklijsten.

Het concept van Efpe Webdesign is zorgen voor een website met een professionele uitstraling maar tegelijkertijd een site die snel laadt en makkelijk navigeert.
De kernwoorden hierbij zijn "snelheid" en "betrouwbaarheid" en niet te vergeten "betaalbaarheid".

Natuurlijk kun je met allerlei scripts hele leuke effecten creŽren maar die maken een site vaak te traag en zorgen snel voor ergernis door de lange laadtijden.
Bezoekers van een website zijn vaak ongeduldig en willen niet wachten tot een site eindelijk volledig in het scherm verschijnt of allerlei scripts bevat die de browser die ze gebruiken niet ondersteunt.
De sites die Efpe ontwerpt zijn geschikt voor de meeste Browsers en voor de meest gebruikte beeldscherm resoluties.

Er is nog veel meer te vertellen en u zult ongetwijfeld vragen hebben die op deze website nog niet beantwoord worden. Neem daarom contact op voor een afspraak om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.